Ήθελε την τέλεια selfie και το πλήρωσε με τη ζωή του- Nεκρός 35χρονος

Ήθελε την τέλεια selfie και το πλήρωσε με τη ζωή του- Nεκρός 35χρονος

Ένας άνδρας στην Ινδία είχε πάει στους διάσημους καταρράκτες Gokak και, όπως κάνουν εκατοντάδες τουρίστες, ήθελε να αποτυπώσει τον εαυτό του με το τοπίο. Ήθελε όμως κάτι παραπάνω από μία απλή φωτογραφία. Ήθελε την τέλεια selfie και αυτό του στοίχισε τη ζωή.

Όπως μετέδωσε η Daily Mail, το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες στην περιοχή, που αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες σε καθημερινή βάση. O άτυχος 35χρονος μαζί με τον αδερφό του επιχειρούσαν επί ώρα να τραβήξουν μία selfie που να ανταποκρίνεται στις υψηλές τους απαιτήσεις.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν αρχίσουν την επικίνδυνη κατάβαση στον καταρράκτη. Παρά τις εκκλήσεις όσων βρίσκονταν κοντά, ο ένας παραπάτησε και έπεσε.

Οι διασώστες που έσπευσαν στην περιοχή εντόπισαν το άψυχο σώμα του 35χρονου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE