ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Στα κρατητήρια ο κάτοχος της γιάφκας

ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Στα κρατητήρια ο κάτοχος της γιάφκας

Αναφορικά με εντοπισμό οπλισμού και εκρηκτικών υλών. Προσωποκράτηση 52χρονου.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκε την Τετάρτη (20/6) 52χρονος, με την Αστυνομία να υποβάλλει αίτημα για έκδοση Δικαστικού διατάγματος προσωποκράτησης του για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής αεροβόλων όπλων, παράνομης κατοχής μη πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, κατοχής επικίνδυνων αντικειμένων, χειροπέδων και επιθετικών οργάνων και παράνομης κατοχής σιγαστήρα, λέιζερ και διόπτρας.

Ο 52χρονος συνελήφθη την Τρίτη από μέλη της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία και υποστατικά του στη Λευκωσία. Κατά την έρευνα στην οικία του, εντοπίστηκαν μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, ένα ζεύγος χειροπέδες, ένα στρατιωτικό καπνογόνο και ένα αεροβόλο όπλο. Κατά την έρευνα στα υποστατικά του εντοπίστηκαν μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, ένα αεροβόλο πιστόλι με διόπτρα, λέιζερ και σιγαστήρα, ένα πλαστικό αεροβόλο πιστόλι, ένα όπλο χρωματοσφαίρισης και 21 εργοστασιακές κροτίδες.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα διήμερης προσωποκράτησης του 52χρονου, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE