ΠΑΦΟΣ: Αεροδιακομιδή ασθενούς από πλοίο στο Νοσοκομείο Πάφου

ΠΑΦΟΣ: Αεροδιακομιδή ασθενούς από πλοίο στο Νοσοκομείο Πάφου

Σε κινητοποίηση τέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/06) το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης μετά από πληροφορία ότι πολίτης χρειαζόταν επειγόντως μεταφορά στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ελικόπτερο της Δημοκρατίας κλήθηκε να προβεί σε αεροδιακομιδή ασθενούς από πλοίο το οποιο βρισκόταν ανοικτά της Πάφου.

Όπως μας αναφέρθηκε, λόγω της κατάστασης της υγείας του ασθενούς, χρειάστηκε άμεσα η μεταφορά του στο Νοσοκομείο. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.