Αναστασιάδης – Χριστόφιας: Κράτησαν στον αναπνευστήρα Λαϊκή – Συνεργατισμό και στο τέλος διαλύθηκαν

Αναστασιάδης – Χριστόφιας: Κράτησαν στον αναπνευστήρα Λαϊκή – Συνεργατισμό και στο τέλος διαλύθηκαν

Δύο Πρόεδροι, δύο διαλύσεις διαφορετικών τραπεζικών ιδρυμάτων της Κύπρου.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Στο κάλαθο των αχρήστων πετάχτηκαν τα χρήματα των φορολογουμένων που δόθηκαν σε Λαϊκή και Συνεργατισμό, επί διακυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια και Νίκου Αναστασιάδη αντίστοιχα.

Τα δύο μεγάλα κόμματα της Κύπρου μπορεί καθημερινά να διαπληκτίζονται στον «αέρα» εκπομπών της κυπριακής τηλεόρασης, ωστόσο, φέρουν βαρύτατες ευθύνες για τον τρόπο χειρισμού των οικονομικών του κράτους.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE