ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν διοργανώτρια γάμων σε γνωστό εστιατόριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν διοργανώτρια γάμων σε γνωστό εστιατόριο

Την κλοπή των χρημάτων από τα οποία πήρε για διοργάνωση γάμου, κατήγγειλε το απόγευμα της Τρίτης (19/06) στην Αστυνομία, γυναίκα από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για γυναίκα η οποία ασχολείται με την διοργάνωση γάμων.

Η καταγγέλλουσα ανέφερε στους αστυνομικούς πως την προηγουμένη ημέρα (18/06) κλάπηκε από τσαντάκι μέσης το οποίο είχε τοποθετημένο σε μικρό κλειστό παιχνιδότοπο γνωστού εστιατορίου στην Γερμασόγεια, το ποσό των 6,500 χιλιάδων ευρώ το οποίο βρίσκονταν σε φάκελο.

Όπως είπε, το ποσό αυτό ήταν μέρος της αμοιβής της για γάμο τον οποίο ανέλαβε να διοργανώσει στο χώρο που έγινε η κλοπή.

Η Αστυνομία προέβη σε έρευνες στον συγκεκριμένο χώρο όπου παρέλαβε διάφορα τεκμήρια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE