ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν διοργανώτρια γάμων σε γνωστό εστιατόριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν διοργανώτρια γάμων σε γνωστό εστιατόριο

Την κλοπή των χρημάτων από τα οποία πήρε για διοργάνωση γάμου, κατήγγειλε το απόγευμα της Τρίτης (19/06) στην Αστυνομία, γυναίκα από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για γυναίκα η οποία ασχολείται με την διοργάνωση γάμων.

Η καταγγέλλουσα ανέφερε στους αστυνομικούς πως την προηγουμένη ημέρα (18/06) κλάπηκε από τσαντάκι μέσης το οποίο είχε τοποθετημένο σε μικρό κλειστό παιχνιδότοπο γνωστού εστιατορίου στην Γερμασόγεια, το ποσό των 6,500 χιλιάδων ευρώ το οποίο βρίσκονταν σε φάκελο.

Όπως είπε, το ποσό αυτό ήταν μέρος της αμοιβής της για γάμο τον οποίο ανέλαβε να διοργανώσει στο χώρο που έγινε η κλοπή.

Η Αστυνομία προέβη σε έρευνες στον συγκεκριμένο χώρο όπου παρέλαβε διάφορα τεκμήρια.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".