Την… ψάχνει για «λαβράκια» ο Γκόμες

Την… ψάχνει για «λαβράκια» ο Γκόμες

Τέσσερις παίχτες έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής η Ομόνοια, από την κοινοτική/ξένη αγορά. Οι δυο εξ αυτών είναι για τον κατάλογο Β’. 

Πρώτος ήταν ο 18χρονος Άγγλος επιθετικός, Τζόρνταν Γκρίνιτς, ενώ χθες ήρθε και φιρμάνι για τον 22χρονο Ισπανό εξτρέμ Χουανάν Εντρένα (είναι αυτός με την ερυθρόλευκη φανέλα στη φωτογραφία). 

Είναι ξεκάθαρο από τις πρώτες μετεγγραφικές κινήσεις, ότι ο τεχνικός διευθυντής Άνχελ Γκόμες, ποντάρει και στους παίχτες κάτω των 22 χρόνων. 

Ο χρόνος θα δείξει, αν αυτοί οι παίχτες θα αποδειχθούν λαβράκια. 

Για σκοπούς ενημέρωσης, θυμίζουμε ότι οι άλλες δυο μετεγγραφές της Ομόνοιας από την ξένη αγορά, είναι ο Ισπανός κίπερ Μεχίας και ο Μεξικανός μέσος, Ενρίκε. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE