ΑΝΗΣΥΧΙΑ στην Βραζιλία – Έφυγε από την προπόνηση ο Νεϊμάρ – ΒΙΝΤΕΟ

ΑΝΗΣΥΧΙΑ στην Βραζιλία – Έφυγε από την προπόνηση ο Νεϊμάρ – ΒΙΝΤΕΟ

Ανησυχία στο στρατόπεδο της Εθνικής Βραζιλίας, καθώς ο διεθνής σούπερ σταρ Νεϊμάρ αποχώρησε από την προπόνηση της Τρίτης με ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν πάντως αναμένεται να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Παρασκευής (15.00) με την Κόστα Ρίκα, η οποία είναι εξαιρετικά κρίσιμη πλέον για την φιλόδοξη ομάδα του Τίτε, έπειτα από την ισοπαλία που παραχώρησε στην Ελβετία την Κυριακή (1-1).

 

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE