«Υπάρχει μια θετική διαβούλευση» με την TOTAL, δηλώνει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

«Υπάρχει μια θετική διαβούλευση» με την TOTAL, δηλώνει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

«Υπάρχει μια θετική διαβούλευση» με την TOTAL, δήλωσε την Τρίτη (19/6) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μετά από συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον Ανώτερο Αντιπρόεδρο της Εταιρείας για Μέση Ανατολή και Βόρειο Αφρική Στεφάν Μισιέλ.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΠΑΣΥΞΕ, και ερωτηθείς αν η TOTAL ενδιαφέρεται και για άλλα τεμάχια της κυπριακής ΑΟΖ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε πως «υπάρχει μια θετική διαβούλευση».
 
Ερωτηθείς για τη συζήτηση που έγινε κατά τη σημερινή του συνάντηση με την TOTAL, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι «τέθηκαν όλα όσα είναι δυνατόν να βοηθήσουν τους στρατηγικούς μας σχεδιασμούς χωρίς να παραγνωρίζονται βεβαίως και τα ειδικότερα συμφέροντα που έχουν οι εταιρείες που δεν είναι άλλα από εκείνα που συμπίπτουν με τα δικά μας, δηλαδή η αξιοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων πηγών που πιθανόν να αποδώσουν ενέργεια».
 
Τέλος, κληθείς να σχολιάσει επικρίσεις της αντιπολίτευσης για το ζήτημα του Συνεργατισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε πως θα περιμένουμε μέχρι αύριο.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE