Στο δικαστήριο οι 2 Ελληνες στρατιωτικοί -Νέο αίτημα αποφυλάκισης

Στο δικαστήριο οι 2 Ελληνες στρατιωτικοί -Νέο αίτημα αποφυλάκισης

Στις 2 το μεσημέρι της Τρίτης (19/06) οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης θα οδηγηθούν στο δικαστήριο της Αδριανούπολης προκειμένου να εξεταστεί το νέο αίτημα αποφυλάκισής τους. 

Πρόκειται για το τέταρτο αίτημα αποφυλάκισης που καταθέτουν οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί, οι οποίοι κρατούνται, χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, στις φυλακές Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου.

Στις 22 Μαΐου το τουρκικό δικαστήριο είχε πει «όχι» για τρίτη φορά στο αίτημα αποφυλάκισης των 2 Ελλήνων με το αιτιολογικό ότι κρίνονται ύποπτοι φυγής.

Μάλιστα, τη μεταφορά τους από τις φυλακές σε δικαστήριο τα τουρκικά Μέσα τη μετέτρεψαν σε σόου, με πλάνα των Μητρετώδη και Κούκλατζη να μεταφέρονται με χειροπέδες.

Υπενθυμίζεται πως αναμένεται να κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή με την οποία οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί θα μετατεθούν στην Τουρκία, προκειμένου να έχουν σταθερή κατοικία εκεί.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

Ο επόμενος πολυετής προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί περίπου 10% χαμηλότερα από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία πλησιάζει τα 2 τρισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE