Νεκρός γνωστός ράπερ στις ΗΠΑ- Το τραγούδι του ήταν το Νο1 hit στην Αμερική c

Νεκρός γνωστός ράπερ στις ΗΠΑ- Το τραγούδι του ήταν το Νο1 hit στην Αμερική  c

Νεκρός από πυροβολισμούς στην Φλόριντα έπεσε ο δημοφιλής Αμερικανός ράπερ  XXXTentacion σε ηλικία μόλις 20 χρονών.

O ράπερ που το πραγματικό του όνομα είναι Τζάσε Ονφρόι είχε βγει στην Φλόριντα να αγοράσει καινούργια μοτοσικλέτα, όταν ο δράστης τον πυροβόλησε έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου του, κλέβοντας  και την Louis Vuitton τσάντα του.

Ο δράστης εν συνεχεία διέφυγε από το σημείο μπαίνοντας σε ένα αυτοκίνητο στην θέση του συνοδηγού.

Το συμβάν έγινε χτες το βράδυ και ο 20χρονος ράπερ άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία το πιο πιθανό κίνητρο των δραστών που εξετάζεται είναι η ληστεία.

Ο δημοφιλής ράπερ πάντως είχε μπλεξίματα με την δικαιοσύνη, καθώς ο ίδιος είχε μπει στο αναμορφωτήριο για οπλοκατοχή το 2015, ενώ είχε κατηγορηθεί για βιαιοπραγία προς την έγκυο σύντροφό του.

Για τον θάνατο του απέτισαν φόρο τιμής ο Κάνι Γουέστ, η Μiley Cyrus και ο επίσης ράπερ Diplo.

Να σημειωθεί πως το πιο πρόσφατο άλμπουμ του XXXTentacion, με τίτλο "?" ήταν Νο1 hit στις ΗΠΑ τον Μάρτιο και περιλάμβανε τα κομμάτια επιτυχίες «Sad!» και «Changes».

Ο ίδιος μάλιστα ήταν και ένα από τα πιο ανερχόμενα αστέρια στον χώρο, έχοντας πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια άλμπουμ στις ΗΠΑ.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE