ΛΕΜΕΣΟΣ: 16χρονος στο τιμόνι - Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας

ΛΕΜΕΣΟΣ: 16χρονος στο τιμόνι - Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας

Κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που διενεργούσαν το μεσημέρι της Δευτέρας (19/6), μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν 16χρονο να οδηγεί αυτοκίνητο στην επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι της Δευτέρας (19/6), σε δρόμο στην επαρχία Λεμεσού, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων – Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο τροχαίας το αυτοκίνητο και διαπίστωσαν ότι οδηγός ήταν ο 16χρονος, ο οποίος οδηγούσε το όχημα χωρίς να κατέχει άδεια οδηγού, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Το αυτοκίνητο, η άδεια κυκλοφορίας του οποίου δεν είχε ανανεωθεί για το δεύτερο τρίμηνο του 2018 και το οποίο έφερε αντικανονική πινακίδα εγγραφής στο πίσω μέρος, οδηγήθηκε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, όπου επίσης οδηγήθηκε με ασφάλεια ο 16χρονος, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE