ΛΕΜΕΣΟΣ: 16χρονος στο τιμόνι - Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας

ΛΕΜΕΣΟΣ: 16χρονος στο τιμόνι - Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας

Κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που διενεργούσαν το μεσημέρι της Δευτέρας (19/6), μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν 16χρονο να οδηγεί αυτοκίνητο στην επαρχία Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι της Δευτέρας (19/6), σε δρόμο στην επαρχία Λεμεσού, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων – Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο τροχαίας το αυτοκίνητο και διαπίστωσαν ότι οδηγός ήταν ο 16χρονος, ο οποίος οδηγούσε το όχημα χωρίς να κατέχει άδεια οδηγού, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, ενώ δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Το αυτοκίνητο, η άδεια κυκλοφορίας του οποίου δεν είχε ανανεωθεί για το δεύτερο τρίμηνο του 2018 και το οποίο έφερε αντικανονική πινακίδα εγγραφής στο πίσω μέρος, οδηγήθηκε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό, όπου επίσης οδηγήθηκε με ασφάλεια ο 16χρονος, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE