ΤΡΟΜΟΣ στον αέρα για την Εθνική Σαουδικής Αραβίας!

ΤΡΟΜΟΣ στον αέρα για την Εθνική Σαουδικής Αραβίας!

Μία μηχανική βλάβη στον κινητήρα ενός αεροσκάφους που μετέφερε την αποστολή της Σαουδικής Αραβίας προκάλεσε πανικό!

Τρόμος στον αέρα για την αποστολή της Σαουδικής Αραβίας που βρισκόταν σε πτήση προς το Ροστόφ, όπου θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι της στο Παγκόσμιο Κύπελλο απέναντι στην Ουρουγουάη.

Μία αδιευκρίνιστη ακόμα βλάβη σε κάποιον από τους κινητήρες του αεροσκάφους προκάλεσε τρόμο, ωστόσο η πτήση προσγειώθηκε κανονικά και οι παίκτες πήγαν κατευθείαν στο ξενοδοχείο να ηρεμήσουν, όπως ενημέρωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE