Επίσημο: Τον έστειλαν σπίτι του τον παικταρά οι Κροάτες!

Επίσημο: Τον έστειλαν σπίτι του τον παικταρά οι Κροάτες!

Αρνήθηκε να περάσει αλλαγή στο παιχνίδι με την Νιγηρία και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας της Κροατίας αποφάσισε να του δείξει το δρόμο της… επιστροφής.

Είναι πλέον και επίσημο. Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας για τον Νίκολα Κάλινιτς έχει ολοκληρωθεί.

Η ομοσπονδία της Κροατίας ενημέρωσε και επίσημα ότι ο διεθνής επιθετικός θα επιστρέψει σπίτι του μετά από σχετική απόφαση του προπονητή της ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο Κάλινιτς είχε αρνηθεί να περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κροατίας με τη Νιγηρία με το σκορ να είναι ήδη 2-0.

Αργότερα ο Κάλινιτς επικαλέσθηκε πόνους στην πλάτη ως δικαιολογία που δεν αποδέχθηκε να περάσει στον αγώνα.

Ωστόσο, αυτό δεν έγινε αποδεκτό από τους υπεύθυνους της ομάδας και τον προπονητή της, Ζλάτκο Ντάλιτς, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE