Κανονικά γίνεται η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο

Κανονικά γίνεται η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο

Κλειστή ήταν η δεξιά λωρίδα πορείας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά την Αλάμπρα.

Συνεχίζεται κανονικά η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, αφού έχει δοθεί στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, που είχε κλείσει προσωρινά στο ύψος της Κοινότητας Αλάμπρας, λόγω τροχαίας σύγκρουσης που συνέβη γύρω στις 4.40μ.μ., της Δευτέρα 18 Ιουνίου, 2018.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας αυτοκίνητο είχε ακινητοποιηθεί στο κεντρικό κικλίδωμα ασφαλείας του αυτοκινητόδρομου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Προειδοποιεί το Υπ. Υγείας: Σε συναγερμό λόγω έξαρσης γρίπης και αναπνευστικών ιών - Οι οδηγίες προς το κοινό

Την ανάγκη για προστασία από λοιμώξεις από ιούς του αναπνευστικού συστήματος επισημαίνει το Υπουργείο Υγείας, υπενθυμίζοντας με ανακοίνωσή του προς το κοινό τα ατομικά μέτρα προστασίας, προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος αυτός.