Το προ 10ημέρου «φλερτ» με τον διεθνή φορ, καταλήγει σε «γάμο»!

Το προ 10ημέρου «φλερτ» με τον διεθνή φορ, καταλήγει σε «γάμο»!

Ο Νέστορας Μυτίδης έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ Λάρνακας (δείτε ΕΔΩ) και πλέον, άνοιξε ο δρόμος για την ένταξη του στην ΑΕΛ, αφού ο Ντούσαν Κέρκεζ τον θέλει πολύ στην ομάδα του, πιστεύει σ΄ αυτόν και είναι βέβαιος πως θα δώσει πολλές λύσεις στη «γραμμή κρούσης» της Λεμεσιανής ομάδας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση της ΑΕΛ ήρθε σε συμφωνία με τον Μυτίδη και η ανακοίνωση της απόκτησης του είναι θέμα χρόνου, όμως η Λεμεσιανή ομάδα δεν θα αρκεστεί σε αυτή την προσθήκη, αλλά θα ενισχύσει την επίθεση της και με κοινοτικό φορ.

Θυμίζουμε ότι το «φλερτ» των «γαλαζοκιτρίνων» με τον διεθνή επιθετικό κρατάει εδώ και μέρες, με τον Βόσνιο τεχνικό μάλιστα, να έχει μιλήσει με τον Μυτίδη, όπου του ανέλυσε το πλάνο του για τη νέα χρονιά και τον σημαντικό ρόλο που θα έχει στην ΑΕΛ, αν κλείσει στη Λεμεσιανή ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίλησε με διεθνή Κύπριο φορ ο Κέρκεζ – Τον θέλει στην ΑΕΛ, τι περιμένει…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Κυπριακό: Η μπάλα στην τουρκική πλευρά- Η προεργασία του ΟΗΕ, τα ΜΟΕ και το στοίχημα της επανέναρξης

Η ελληνοκυπριακή πλευρά δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει, ενώ η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή ηγεσία εξακολουθούν να βάζουν εμπόδια. Τι σημαίνουν οι συγκλίσεις και γιατί η 26η Αυγούστου αποκτά ιδιαίτερη σημασία

BEST OF TOTHEMAONLINE