Ξεκαθαρίζει για τον Γιαννιώτα

Ξεκαθαρίζει για τον Γιαννιώτα

Ο Γιάννης Γιαννιώτας θα επιδιώξει να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό μες στην τρέχουσα εβδομάδα για να εξετάσει μετά τις επιλογές του. Τι επισήμανε ο ατζέντης του στον ισπανικό Τύπο.

Ο agent του Γιαννιώτα – για τον οποίο υπάρχει το ενδιαφέρον των Βαγιαδολίδ και Άρη μεταξύ άλλων – τόνισε πως «μέσα σε αυτές τις ημέρες θα είμαστε στην Ελλάδα για να ξεκαθαρίσουμε οριστικά την κατάσταση». Πρόκειται για δήλωση που φιλοξενείται σε ισπανικά media. Ο Γιάννης Γιαννιώτας, που με βάση όσα ήταν γνωστά το προηγούμενο διάστημα προτιμούσε το εξωτερικό, θα επιδιώξει να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε πως την ίδια κατεύθυνση δηλαδή για λύση συμβολαίων μπορεί κάλλιστα να ακολουθήσουν και οι Βέργος & Καραμάνος.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE