ΑΕΛ: «Έχασε τους δύο καλύτερους της παίκτες»

ΑΕΛ: «Έχασε τους δύο καλύτερους της παίκτες»

Εκτενή αναφορά γίνεται στα διαδικτυακά μέσα των Σκοπίων για την μεταγραφή του Κίρε Μαρκοσκι, καθώς και του Ντούσκο Τραγιεβσκι στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα σε ΑΕΛ και Αλκή αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους στο βαλκανικό κρατίδιο, ο αρχηγός της Ραποτνίσκι Σκοπίων, συνεχίζει στην Κύπρο, παίρνοντας την ελευθέρα του, ενώ και ο Κίρε Μαρκόσκι αφήνει την ΠΓΔΜ για να αναζητήσει την τύχη του στο νησί μας, αναφέροντας πως η Ραποτνίσκι χάνει τους δύο καλύτερους και πιο σημαντικούς της παίκτες πριν τα προκριματικά του Europa League.

Ο Τραγιεβσκι έπαιξε 27 φορές τη λήξασα σεζόν και βρήκε δίχτυα μία φορά, ενώ ο 23χρονος Μαρκόσκι που χαρακτηρίζεται ως μια από τις ελπίδες του τοπικού ποδοσφαίρου είχε 30 συμμετοχές, σκόραρε 11 τέρματα και μοίρασε 5 ασιστ.

Σημειώνεται παράλληλα ότι μεγαλώνει η «παροικία» των Σκοπιανών στο νησί μας αφού ήδη βρίσκονται εδώ ο  Zdravkovski στην ΑΕΛ,  ο Damchevski  στον Ερμή, ο Edin Nuredinoski  στον Άρη, ο Μπογκατίνοφ στον Εθνικό Άχνας, όπως και οι ΜόισοΦ και Τρισκοφσκι στην ΑΕΚ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE