ΞΕΚΑΘΑΡΗ απάντηση Παντελή για Μυτίδη-Μακρή…

ΞΕΚΑΘΑΡΗ απάντηση Παντελή για Μυτίδη-Μακρή…

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha, «Alpha Ενημέρωση».

Ρωτήθηκε για τον Νέστωρα Μυτίδη και τον Ανδρέα Μακρή, και κατά πόσο υπήρχαν συζητήσεις με αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος και απάντησε πως δεν έγιναν επαφές με τους δύο διεθνείς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE