ΚΥΠΡΟΣ: Τα χρήματα που θα παίρνει κάθε δικαιούχος για την «Προίκα Του Μωρού» - Τι περιλαμβάνει

ΚΥΠΡΟΣ: Τα χρήματα που θα παίρνει κάθε δικαιούχος για την «Προίκα Του Μωρού» - Τι περιλαμβάνει

Το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ενημερώνει ότι συνεχίζει να υλοποιείται το έργο «ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ» το οποίο έχει προκηρυχθεί στις 8/12/2017 και το οποίο θα εφαρμόζεται για την περίοδο 1/1/2017 μέχρι 31/12/2023.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, από την ημερομηνία προκήρυξης του Έργου μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί στα κατά τόπους Γραφεία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας 570 αιτήσεις, εκ των οποίων 347 αφορούν δικαιούχους Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και Δημοσίου Βοηθήματος και 152 αφορούν αιτήσεις από πρόσωπα που αντιμετωπίζουν άλλα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE