Γ. ΕΛΕΓΚΤΗΣ: «Και η ΕΚΤ διαπίστωσε πρόβλημα στη διακυβέρνηση του Συνεργατισμού»

Γ. ΕΛΕΓΚΤΗΣ: «Και η ΕΚΤ διαπίστωσε πρόβλημα στη διακυβέρνηση του Συνεργατισμού»

Δεν είναι μόνο η Ελεγκτική Υπηρεσία που είχε διαπιστώσει κακή διακυβέρνηση της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας αλλά και η Ευρωπαϊκή Ένωση το είχε επισημάνει αρκετές φορές, δήλωσε ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης.

Τον Ιούνιο του 2017, ανέφερε, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είχε γραπτώς επισημάνει ότι υπήρχε πρόβλημα στην διακυβέρνηση του Συνεργατισμού.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση» του ΡΙΚ, ο κ. Μιχαηλίδης είπε ότι «επιβάλλεται», με εντολή του Γενικού Εισαγγελέα, η διεξαγωγή έρευνας «για τα αίτια που οδήγησαν τον Συνεργατισμό στην σημερινή κατάστας».

Οι έχοντες την εξουσία, οι οποίοι έπρεπε να πάρουν τις αποφάσεις, ανέφερε, γνώριζαν όσα συνέβαιναν στον Συνεργατισμό και όφειλαν να πάρουν μέτρα εγκαίρως.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE