Χρόνος συμμετοχής σε 600 παίκτες στο Πρωτάθλημα Παίδων U17 – Πόσους χρησιμοποίησε η κάθε ομάδα

Χρόνος συμμετοχής σε 600 παίκτες στο Πρωτάθλημα Παίδων U17 – Πόσους χρησιμοποίησε η κάθε ομάδα

Στους 600 έφτασε ο αριθμός με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο φετινό Προαιρετικό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U17.

Τον τίτλο της Κατηγορίας κατέκτησε η ΑΕΛ με απολογισμό 97 βαθμούς και πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Κωνσταντίνος Ηλία (Εθνικός Άχνας) με 43 τέρματα.

Οι 20 ομάδες που έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα των 38 αγωνιστικών όπως προαναφέραμε έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε 600 ποδοσφαιριστές.

Αρκετοί από αυτούς τους ποδοσφαιριστές είχαν συμμετοχή και στο πιο κάτω (ηλικιακά) Πρωταθλήματα και βασικά πήραν χρόνο συμμετοχής στην τελική ευθεία του Πρωταθλήματος Παίδων U17.

Τους περισσότερους ποδοσφαιριστές (συνολικά 42) χρησιμοποίησε η ΑΕΚ Λάρνακας και τους λιγότερους (22) η Ανόρθωση και ο Εθνικός Άχνας.

Αναλυτικά ο αριθμός με τους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησαν οι ομάδες μας στο φετινό Πρωτάθλημα:

ΑΕΚ: 42
Αλκή Ορόκλινης: 38
Πάφος FC: 26
ΑΕΖ Ζακακίου: 39
ΑΕΛ: 28
Ακρίτας Χλώρακας: 38
Ανόρθωση: 22
Διγενής Ακρίτας Μόρφου: 28
ΑΠΟΕΛ: 31
ΘΟΪ Λακατάμιας: 25
Απόλλωνας: 27
Εθνικός Άσσιας: 31
Άρης: 25
Δόξα Κατωκοπιάς: 29
Εθνικός Άχνας: 22
ΕΝ Παραλιμνίου: 32
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών: 32
Νέα Σαλαμίνα: 25
Ολυμπιακός: 27
Ομόνοια Λευκωσίας: 33

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE