Προσοχή από τους «καθηγητές»…

Προσοχή από τους «καθηγητές»…

Έσπασαν τα μούτρα τους στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, τρεις παραδοσιακές μεγάλες δυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. 

Πρώτα η Αργεντινή με την Ισλανδία και χθες οι Γερμανία, Βραζιλία, από Μεξικό, Ελβετία, αντίστοιχα. 

Βγήκαν παγανιά οι «καθηγητές» των προβλέψεων, θεωρώντας ότι οι τρεις αυτές ομάδες, δεν έχουν (πλέον) πιθανότητες να κατακτήσουν το τρόπαιο. 

Περιττό να σας πούμε, ότι απαξίωσαν ήδη τους μεγάλους αστέρες των ομάδων αυτών. 

Προσοχή απ΄ όλους αυτούς, επειδή ότι κι αν συμβεί, πάντοτε νιώθουν «δικαιωμένοι».

Θα μας πουν την 15η Ιουλίου, όποια ομάδα κι αν σηκώσει την κούπα, ότι «εγώ σας τα έλεγα».  

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE