Προσοχή από τους «καθηγητές»…

Προσοχή από τους «καθηγητές»…

Έσπασαν τα μούτρα τους στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, τρεις παραδοσιακές μεγάλες δυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. 

Πρώτα η Αργεντινή με την Ισλανδία και χθες οι Γερμανία, Βραζιλία, από Μεξικό, Ελβετία, αντίστοιχα. 

Βγήκαν παγανιά οι «καθηγητές» των προβλέψεων, θεωρώντας ότι οι τρεις αυτές ομάδες, δεν έχουν (πλέον) πιθανότητες να κατακτήσουν το τρόπαιο. 

Περιττό να σας πούμε, ότι απαξίωσαν ήδη τους μεγάλους αστέρες των ομάδων αυτών. 

Προσοχή απ΄ όλους αυτούς, επειδή ότι κι αν συμβεί, πάντοτε νιώθουν «δικαιωμένοι».

Θα μας πουν την 15η Ιουλίου, όποια ομάδα κι αν σηκώσει την κούπα, ότι «εγώ σας τα έλεγα».  

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.