Ολλανδία: Μικρό λεωφορείο έπεσε σε πλήθος, σε συναυλία

Ολλανδία: Μικρό λεωφορείο έπεσε σε πλήθος, σε συναυλία

Λεωφορείο χτύπησε τέσσερις ανθρώπους στη νότια Ολλανδία, σε χώρο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη συναυλία, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 16/06, και ένα από τα θύματα έχασε τη ζωή του, ενώ τα άλλα τρία τραυματίστηκαν, γνωστοποίησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την ολλανδική αστυνομία, ο οδηγός του λεωφορείου εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται. Κατά ολλανδικά ΜΜΕ, το αυτοκίνητο ήταν ένα μικρό λεωφορείου λευκού χρώματος.

Το συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας Pink Pop, στην επαρχία Λίμπεργκ, στο νότιο τμήμα της Ολλανδίας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.