ΠΑΦΟΣ: 23χρονος θετικός σε νάρκοτεστ

ΠΑΦΟΣ: 23χρονος θετικός σε νάρκοτεστ

Στη σύλληψη ενός προσώπου 23 ετών, αλλοδαπού, προχώρησε η Αστυνομία στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο το όχημα που οδηγούσε ο 23χρονος στις 03:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/6) επί της λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων.

Ο 23χρονος σε προκαταρκτικό και τελικό έλεγχο ναρκοτέστ εντοπίστηκε θετικός.

Ακολούθως, αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή επιστημονικών εξετάσεων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE