ΛΙΟΠΕΤΡΙ: 57χρονη νεκρή στον πάτο της πισίνας – Την εντόπισε ο σύζυγός της

ΛΙΟΠΕΤΡΙ: 57χρονη νεκρή στον πάτο της πισίνας – Την εντόπισε ο σύζυγός της

Νεκρή εντόπισε τη σύζυγό του Βρετανός μόνιμος κάτοικος Λιοπετρίου το βράδυ της Κυριακής (17/6).

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου, ο Βρετανός γύρω στις 23:00 βρήκε την 57χρονη σύζυγό του από την Πορτογαλία στον πάτο της πισίνας.

Στην προσπάθειά του να τη βγάλει έξω, δεν τα κατάφερε και γλιστρώντας υπέστη κάταγμα στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Αμμοχώστου για νοσηλεία.

Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου διερεύνησαν τη σκηνή και μετά από επιτόπιες εξετάσεις δεν διαπιστώθηκαν στη γυναίκα τραύματα ή εξωτερικές κακώσεις.

Φως στα αίτια του θανάτου θα αναδειχθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της, που θα γίνει την Τρίτη (19/6).

Α.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE