Η απονομή του πρωταθλήματος στον Παναθηναϊκό – Φοβερές στιγμές – ΒΙΝΤΕΟ

Η απονομή του πρωταθλήματος στον Παναθηναϊκό – Φοβερές στιγμές – ΒΙΝΤΕΟ

Φοβερές στιγμές στο ΟΑΚΑ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατόπιν απαίτησης των αρχηγών σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή, το οποίο και αφιέρωσε στον Πατριάρχη του Παναθηναϊκού, Παύλο.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods επιβλήθηκε με άνεση του Ολυμπιακού στο Game 5 των τελικών της Stoiximan.gr Basket League και κατέκτησε το 37ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Ο συγκεκριμένος τίτλος πανηγυρίστηκε έντονα στο ΟΑΚΑ, ενώ αφιερώθηκε από όλους στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Κατά την διάρκεια της απονομής, οι αρχηγοί, Ίαν Βουγιούκας, Νικ Καλάθης, Τζέιμς Γκιστ ζήτησαν επιτακτικά από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να σηκώσει εκείνος το τρόπαιο, με τον ηγέτη της ΚΑΕ να σηκώνει το Κύπελλο και να δείχνει τον ουρανό.

Φυσικά, ο σημερινός διοικητικός ηγέτης του τριφυλλιού αφιέρωσε το τρόπαιο στον πατέρα του, τον άνθρωπο που δημιούργησε ουσιαστικά την αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού, που οδήγησε τον σύλλογο έξι φορές στη κορυφή της Ευρώπης, αφήνοντας παράλληλα παρακαταθήκη και χρυσή κληρονομιά για το μέλλον.

Στη συνέχεια, το κύπελλο πήγε στα χέρια των Κέι Σι Ρίβερς και Νίκου Παππά, ενώ ακολούθησαν οι πανηγυρισμοί των παικτών του Τσάβι Πασκουάλ.

Δείτε εδώ το βίντεο από την απονομή του πρωταθλήματος στον Παναθηναϊκό:

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE