Ποστάρισμα από Αλ Τάμαρι με… νόημα – «Το πρώτο πράγμα που έμαθα στην Κύπρο…» – PIC

Ποστάρισμα από Αλ Τάμαρι με… νόημα – «Το πρώτο πράγμα που έμαθα στην Κύπρο…» – PIC

Μήνυμα με… νόημα από τον Ιορδανό άσο του ΑΠΟΕΛ, Αλ Τάμαρι στα social media, ο οποίος δίνει συμβουλές σε όλους τους ποδοσφαιριστές και αναφέρει το πρώτο πράγμα που έμαθε στην Κύπρο!

Αναλυτικά το σχόλιο του:

«Συμβουλή σε κάθε ποδοσφαιριστή που παίζει ποδόσφαιρο ή σε αυτούς που θέλουν να το κάνουν είναι να δεσμευτείτε με τον Θεό και την προσευχή.

Μακριά από κάθε πειρασμό. Η νοοτροπία θα παίξει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία σας.

Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σε ότι κάνετε στην ζωή σας.

Το πρώτο πράγμα που έμαθα εδώ στην Κύπρο είναι αυτό.

Ακολουθεί και άλλη συμβουλή να περιμένετε.»

Δείτε το ποστάρισμα του σε φωτογραφία:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.