Αυτόν τον προπονητή «έκοψε» από την Ρεάλ ο Ράμος!

Αυτόν τον προπονητή «έκοψε» από την Ρεάλ ο Ράμος!

Ο λόγος του Σέρχιο Ράμος στα αποδυτήρια της Ρεάλ… περνάει και αυτό φάνηκε από το γεγονός πως ο Πέρεθ δεν επέλεξε συγκεκριμένο προπονητή για αντί-Ζιντάν κατόπιν δικής του εισήγησης!

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε μία μεγάλη λίστα υποψηφίων ψάχνοντας τον αντί-Ζιντάν, η οποία περιελάμβανε ονόματα όπως αυτά των Κλοπ, Αλέγκρι, Λεβ και Ποτσετίνο, για να καταλήξει πάντως στην περίπτωση του Χουλέν Λοπετέγι μία ημέρα πριν την έναρξη του Μουντιάλ.

Σύμφωνα πάντως με αποκάλυψη στην οποία προχώρησε ισπανικό ΜΜΕ, υπήρχε και άλλο μεγάλο προπονητικό όνομα που «έπαιζε» δυνατά για να πάρει το χρίσμα, το οποίο όμως… κάηκε ελέω Σέρχιο Ράμος.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «El Pais», η περίτπωση του Αντόνιο Κόντε απορρίφθηκε λίγο πριν την τελική επιλογή από τον ισχυρό άνδρα των «μερένγκες» καθώς ο Σέρχιο Ράμος έθεσε βέτο προκειμένου ο Ιταλός να μην γίνει κάτοικος «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Η αιτία είναι πως ο Ισπανός διεθνής κεντρικός αμυντικός είχε επικοινωνήσει με αρκετούς συμπατριώτες του που συνεργάστηκαν με τον Κόντε στην Τσέλσι (Φάμπρεγας, Μοράτα, Πέδρο, Αθπιλικουέτα) και τα σχόλια που άκουσε για τον Ιταλό κάθε άλλο παρά θετικά ήταν.

Τις απόψεις των άσων της Τσέλσι τις μετέφερε στον Φλορεντίνο Πέρεθ, εκφράζοντας παράλληλα την προσωπική του αντίθεση στο ενδεχόμενο πρόσληψης του άλλοτε ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Ιταλίας και κάπως έτσι η λύση Κόντε μπήκε στο… ψυγείο και ο Λοπετέγκι έκοψε πρώτος το νήμα στη μάχη της διαδοχής του Ζινεντίν Ζιντάν.

contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE