Νέα μεγάλη εκστρατεία από την Αστυνομία Κύπρου- Τι αφορά αυτή την φορά

Νέα μεγάλη εκστρατεία από την Αστυνομία Κύπρου- Τι αφορά αυτή την φορά

Εκστρατεία ελέγχου μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, με ιδιαίτερη έμφαση στην αποτροπή των αδικημάτων, όπως η επικίνδυνη οδήγηση, η παραβίαση του ορίου ταχύτητας, η οδήγηση χωρίς άδεια οδήγησης και η μη χρήση προστατευτικού κράνους θα πραγματοποιήσει η Αστυνομία από αύριο Δευτέρα 18 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 24 Ιουνίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η εκστρατεία εντάσσεται στις προσπάθειες για πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων, και θα είναι η δεύτερη παγκύπρια για φέτος.
 
Η Αστυνομία επισημαίνει ότι  κατά την περίοδο 2015 – 2017, ποσοστό 47,73% των νεκρών μοτοσικλετιστών σε οδικές τροχαίες συγκρούσεις, δεν έφεραν προστατευτικό κράνος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE