Τον πήρε ο ύπνος τον οδηγό ταξί που έπεσε πάνω σε πλήθος στη Μόσχα

Τον πήρε ο ύπνος τον οδηγό ταξί που έπεσε πάνω σε πλήθος στη Μόσχα

Σε ανθρώπινο λάθος και όχι σε πρόθεση αποδίδεται το περιστατικό που ανησύχησε το Σάββατο 16/6 τη Μόσχα, με το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 να βρίσκεται σε εξέλιξη

Συγκεκριμένα, τον οδηγό ταξί που έπεσε με το όχημά του πάνω σε πλήθος πεζών τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι και κατά λάθος πάτησε γκάζι, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο μια πηγή που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν στο περιστατικό. Μεταξύ αυτών δύο γυναίκες από το Μεξικό, που είχαν επισκεφθεί την πόλη για να παρακολουθήσουν το Μουντιάλ.

Την ίδια ώρα, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Αρχή Διαχείρισης της Κυκλοφορίας της Μόσχας έκανε γνωστό ότι ο οδηγός του ταξί δεν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE