Δεν τα βάζει κάτω για Γιαννιώτα – Συνεχίζεται η προσπάθεια απόκτησης του!

Δεν τα βάζει κάτω για Γιαννιώτα – Συνεχίζεται η προσπάθεια απόκτησης του!

Συνεχίζουν την προσπάθεια απόκτησης του 25χρονου μεσοεπιθετικού οι κίτρινοι.

Πολλές μεταγραφικές υποθέσεις «τρέχουν» οι ιθύνοντες του Άρη και παράλληλα με αυτές εξακουλουθούν να παρακολουθούν και αυτή του Γιάννη Γιαννιώτα.

Ο 25χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός δίνει σήμερα το τελευταίο του παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ, στην οποία αγωνίστηκε την τρέχουσα σεζόν ως δανεικός και δεν αναμένεται να συνεχίσει στον Ολυμπιακό που ανήκει, καθώς δεν είναι στα πλάνα του Μαρτίνς.

Τον Γιαννιώτα θέλει να φέρει στη Θεσσαλονίκη ο Θόδωρος Καρυπίδης, που έχει επικοινωνήσει και προσωπικά μαζί του, και το «πράσινο φως» για την απόκτησή του έχει ανάψει και ο Πάκο Ερέρα, που τον γνωρίζει από τη φετινή παρουσία του στην Ισπανία.

Να σημειωθεί, ωστόσο, πως πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, αφού όπως τόνισε στον πρόεδρο του Άρη και ο ίδιος προτεραιότητά του αποτελεί το εξωτερικό, ενώ σύμφωνα με ισπανικά μέσα, η Βαγιαδολίδ είναι ικανοποιημένη από τον παίκτη και επιθυμεί να τον κρατήσει.

to10.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE