Ο διαιτητής δεν είδε το… χαμένο πέναλτι του Μέσι, είχε άλλη δουλειά – Δείτε τι έκανε!

Ο διαιτητής δεν είδε το… χαμένο πέναλτι του Μέσι, είχε άλλη δουλειά – Δείτε τι έκανε!

Πού είχε στραμμένο το βλέμμα του ο Σίμον Μάρτσινιακ και γιατί είχε πλάτη στον Αργεντινό σούπερ σταρ όταν εκτελούσε την «εσχάτη των ποινών»;

Τύπος και υπογραμμός ο Πολωνός διαιτητής του Αργεντινή – Ισλανδία, προτίμησε να εξασφαλίσει ότι ουδείς παίκτης θα μπει στην περιοχή κατά την εκτέλεση του πέναλτι, παρά να δει την κατάληξη του χτυπήματος από τον Λιονέλ Μέσι.

Μάλιστα προσπαθούσε και με τα δύο χέρια να ειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στα όρια της γραμμής για να μην χρειαστεί να σφυρίξει επανάληψη.

Το βλέμμα του ο Σίμον Μάρτσινιακ το γύρισε προς το τέρμα, αφού η μπάλα είχε φύγει από τα πόδια του «Λίο», βλέποντας απλώς τον γκολκίπερ Χαλντόρσον να πέφτει και να διώχνει την κακή εκτέλεση.

Η φάση αποδείχθηκε μοιραία, αφού από το 64′ και ως το 95′ οι Αργεντινοί έφτιαξαν ελάχιστα πράγματα και δεν απεγκλωβίστηκαν από το 1-1.

Παρατηρήστε το στιγμιότυπο:

 

contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE