Φιρμάνι για Πάρντο!

Φιρμάνι για Πάρντο!

Η διοίκηση της Αλκής ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ούρκο Πάρντο, για την παραμονή του στην «Αθάνατη» για τρία ακόμα χρόνια!

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της Αλκής ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Ούρκο Πάρντο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μας από την περασμένη αγωνιστική περίοδο και απέδειξε ότι η σχέση του με την Αλκή δεν ήταν τυπική.

Έτσι αποφάσισε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα μας, υπογράφοντας συμβόλαιο… ζωής.

Ο Ούρκο Πάρντο είναι ο τερματοφύλακας της Εθνικής Κύπρου.

Ευχόμαστε στον Ούρκο κάθε επιτυχία με την κυανέρυθρη φανέλα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE