Σοκ στην Ελλάδα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο νεαρός τερματοφύλακας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σοκ στην Ελλάδα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο νεαρός τερματοφύλακας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακόμα ένας νεαρός παίκτης άφησε την τελευταία του πνοή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα…

Ο λόγος για τον 22χρονο τερματοφύλακα Νίκο Μαλλή, καθώς το αυτοκίνητο το οποίο και οδηγούσε προσέκρουσε σε κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Πιο συγκεκριμένα ο νεαρός τερματοφύλακας στην διακλάδωση της Μυτιλήνης με το Πυργί έχασε σήμερα το πρωί στις 6:00 τα ξημερώματα για άγνωστο λόγο τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε στην κολώνα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ίδιος να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ο νεαρός στο παρελθόν εκτός από την Καλλονή με την οποία έπαιξε στην Super League την σεζόν 2015 -16, είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Διαγόρα, ήταν γιος του πρώην προέδρου της Καλλονής, Γιώργου Μαλλή.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE