Χαλαρός ο Ντε Χέα: «Συγγνώμη αλλά… δεν σκότωσα και κανέναν»!

Χαλαρός ο Ντε Χέα: «Συγγνώμη αλλά… δεν σκότωσα και κανέναν»!

Απόλυτα ήρεμος παρουσιάστηκε ο Νταβίντ Ντε Χέα μετά τη λήξη του αγώνα με την Πορτογαλία, στον οποίο υπέπεσε σε ένα σημαντικό λάθος.

Κανένα λόγο για να πανικοβληθεί παρά το σοβαρό λάθος στο οποίο υπέπεσε δεν είχε ο Νταβίντ Ντε Χέα, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Ισπανού.

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε ότι έχει τη στήριξη της ομάδας του και ότι δεν… σκότωσε και κανέναν.

«Είμαι χαρούμενος για την αντίδραση της ομάδας, αλλά το ποδόσφαιρο είναι κάπως έτσι. Τέτοιες στιγμές μπορούν να συμβούν. Έχω την υποστήριξη των συμπαικτών μου και του προπονητή μου. Είμαι ήρεμος, είναι ένα λάθος που μπορεί να συμβεί. Ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν σκότωσα και κανέναν», είπε ο κορυφαίος Ισπανός γκολκίπερ.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί: «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE