Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Κανένα λόγο για να πανικοβληθεί παρά το σοβαρό λάθος στο οποίο υπέπεσε δεν είχε ο Νταβίντ Ντε Χέα, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Ισπανού.
Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε ότι έχει τη στήριξη της ομάδας του και ότι δεν… σκότωσε και κανέναν.
«Είμαι χαρούμενος για την αντίδραση της ομάδας, αλλά το ποδόσφαιρο είναι κάπως έτσι. Τέτοιες στιγμές μπορούν να συμβούν. Έχω την υποστήριξη των συμπαικτών μου και του προπονητή μου. Είμαι ήρεμος, είναι ένα λάθος που μπορεί να συμβεί. Ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν σκότωσα και κανέναν», είπε ο κορυφαίος Ισπανός γκολκίπερ.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




