ΛΕΜΕΣΟΣ: Στις φλόγες παραδόθηκε αυτοκίνητο πολυτελείας - Του το έκαψαν έξω από το σπίτι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στις φλόγες παραδόθηκε αυτοκίνητο πολυτελείας - Του το έκαψαν έξω από το σπίτι

Αυτοκίνητο πολυτελείας, που ανήκει σε άντρα 62 ετών, ήταν ο στόχος τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/6) εμπρηστών στη Λεμεσό.

Η φωτιά τέθηκε στις 4.30 τα ξημερώματα ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη, στην περιοχή Γερμασόγειας.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της οποίας έσπευσαν επί τόπου. Από έρευνες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από την πυρκαγιά το αυτοκίνητο, που καλύπτεται από ασφάλεια, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Μέλη της Αστυνομίας απέκλεισαν τη σκηνή και διεξάγουν έρευνες και ανακρίσεις για εντοπισμό των δραστών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE