ΛΕΜΕΣΟΣ: Στις φλόγες παραδόθηκε αυτοκίνητο πολυτελείας - Του το έκαψαν έξω από το σπίτι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στις φλόγες παραδόθηκε αυτοκίνητο πολυτελείας - Του το έκαψαν έξω από το σπίτι

Αυτοκίνητο πολυτελείας, που ανήκει σε άντρα 62 ετών, ήταν ο στόχος τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/6) εμπρηστών στη Λεμεσό.

Η φωτιά τέθηκε στις 4.30 τα ξημερώματα ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη, στην περιοχή Γερμασόγειας.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της οποίας έσπευσαν επί τόπου. Από έρευνες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Από την πυρκαγιά το αυτοκίνητο, που καλύπτεται από ασφάλεια, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Μέλη της Αστυνομίας απέκλεισαν τη σκηνή και διεξάγουν έρευνες και ανακρίσεις για εντοπισμό των δραστών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE