Του έδινε περισσότερα η Ανόρθωση αλλά πήγε ΑΠΟΕΛ!

Του έδινε περισσότερα η Ανόρθωση αλλά πήγε ΑΠΟΕΛ!

Ο Δημήτρης Δασκαλάκης ήταν καλεσμένος στο »Όλα Μάλε» και μίλησε για την πρόταση που είχε παλαιότερα από την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Είχα έρθει στον Εθνικό Άσσιας από την Ελλάδα και τον Ηλισιακό και ο Νίκος Ανδρονίκου που ήταν προπονητής πίστευε πολύ σε εμένα, του είπε η διοίκηση να μην μείνω αλλά ήταν κάθετως και έμεινα. Έτσι τον Ιανουάριο είχε γράψει προσύμφωνο με το ΑΠΟΕΛ αλλά με ζήτησε και η ΑΕΛ. Όταν είχε ήδη υπογράψει με το ΑΠΟΕΛ ο Εθνικός Άσσιας, ο πρόεδρος, είχε συμφωνήσει να με δώσει στην Ανόρθωση που έδινε παραπάνω λεφτά, αλλά ήθελα να πάω στους «γαλαζοκίτρινους» επειδή όταν υπογράφω κάτι θέλω να είμαι σωστός».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Απαντά στις αιχμές Δρουσιώτη ο ΠτΔ - «Η κοινωνία αρκετά ώριμη να καταλάβει και να αποφάσει, γνωρίζω πολύ καλά τις ευθύνες μου»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου σήμερα Πέμπτη, 9 Απριλίου 2026, ενόψει των εορτών του Πάσχα, προέβη σε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE