Το ISIS απειλεί το Μουντιάλ της Ρωσίας

Το ISIS απειλεί το Μουντιάλ της Ρωσίας

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) επιστρέφει για να απειλήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου στη Ρωσία με ένα βίντεο, στο οποίο υπόσχεται «μια σφαγή που δεν έχει ξαναγίνει».

Στο βίντεο που παρουσιάζεται από την ιστοσελίδα της αγγλικής εφημερίδας "Daily Star", το ISIS ανακοίνωσε ότι θέλει «εκδίκηση» εναντίον του Βλαντιμίρ Πούτιν και της Ρωσίας.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με μια εικόνα του σταδίου του Σότσι που «φυλάσσεται» από έναν Τζιχαντιστή οπλισμένο με γυρισμένη την πλάτη να κοιτάζει προς τον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας παράλληλα τις εκρήξεις που... συμβαίνουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι τρομοκράτες απειλούν και τρομοκρατούν το Μουντιάλ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE