ΓΓ ΝΑΤΟ: «Όσο πιο δύσκολες είναι οι σχέσεις ΝΑΤΟ- Ρωσίας, τόσο πιο αναγκαίος είναι ο διάλογος»

ΓΓ ΝΑΤΟ: «Όσο πιο δύσκολες είναι οι σχέσεις ΝΑΤΟ- Ρωσίας, τόσο πιο αναγκαίος είναι ο διάλογος»

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ θεωρεί ότι είναι αναγκαίος ο διάλογος μεταξύ των χωρών μελών της Συμμαχίας και της Ρωσίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μαζί με την Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ.

«Όσο πιο πολύπλοκες είναι οι σχέσεις μας, τόσο περισσότερο χρειαζόμαστε τον διάλογο μεταξύ μας» δήλωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ.

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, στην συνάντηση του με την Άγγελα Μέρκελ επιβεβαίωσαν την κοινή προσέγγιση τους έναντι της Ρωσίας.

«Συμφωνήσαμε ότι η προσέγγιση μας έναντι της Ρωσίας είναι σωστή και λέει περιορισμός και διάλογος», δήλωσε ο Στολτενμπεργκ.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ τα τελευταία χρόνια δηλώνει συστηματικά ότι η Συμμαχία υιοθετεί διττή προσέγγιση έναντι της Ρωσίας, η οποία βασίζεται στον περιορισμό και τον διάλογο.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE