ΓΓ ΝΑΤΟ: «Όσο πιο δύσκολες είναι οι σχέσεις ΝΑΤΟ- Ρωσίας, τόσο πιο αναγκαίος είναι ο διάλογος»

ΓΓ ΝΑΤΟ: «Όσο πιο δύσκολες είναι οι σχέσεις ΝΑΤΟ- Ρωσίας, τόσο πιο αναγκαίος είναι ο διάλογος»

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ θεωρεί ότι είναι αναγκαίος ο διάλογος μεταξύ των χωρών μελών της Συμμαχίας και της Ρωσίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μαζί με την Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ.

«Όσο πιο πολύπλοκες είναι οι σχέσεις μας, τόσο περισσότερο χρειαζόμαστε τον διάλογο μεταξύ μας» δήλωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ.

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, στην συνάντηση του με την Άγγελα Μέρκελ επιβεβαίωσαν την κοινή προσέγγιση τους έναντι της Ρωσίας.

«Συμφωνήσαμε ότι η προσέγγιση μας έναντι της Ρωσίας είναι σωστή και λέει περιορισμός και διάλογος», δήλωσε ο Στολτενμπεργκ.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ τα τελευταία χρόνια δηλώνει συστηματικά ότι η Συμμαχία υιοθετεί διττή προσέγγιση έναντι της Ρωσίας, η οποία βασίζεται στον περιορισμό και τον διάλογο.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE