Σε εκπομπή στην Ελλάδα η Άντρη Καραντώνη

Σε εκπομπή στην Ελλάδα η Άντρη Καραντώνη

ΗΆντρη Καραντώνη θα εμφανιστεί σε ελληνική εκπομπή. 

Η παρουσιάστρια της 'Παραδοσιακής βραδιάς' του ΣΙΓΜΑ μαζί με τον συνεργάτη της Μιχάλη Χατζημιχαήλ θα βρεθεί και πάλιν σε ελληνικό πλατό.

Το Σάββατο 16 Ιουνίου η Άντρη Καραντώνη θα τραγουδήσει κυπριακά στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Αυτό το Σάββατο η εκπομπή είναι αφιερωμένη στην παράδοση και φυσικά ανάμεσα στις αναφορές είναι και η Κύπρος με τους καλύτερους εκπροσώπους, την Άντρη Καραντώνη και τον Μιχάλη Χατζήμιχαήλ.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ στο video που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=0M3eCBrGPXw&feature=youtu.be

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE