Κάτι τρέχει με Εμπεσίλιο…

Κάτι τρέχει με Εμπεσίλιο…

Επίσημα λένε ότι ο Λορένζο Εμπεσίλιο ζήτησε άδεια, γι αυτό και καθυστερεί η ένταξη του στο πρόγραμμα προπονήσεων. 

H ταμπακιέρα φαίνεται ότι κρύβει και μερικά άλλα… πράγματα. Είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίχτες ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός, αν δεν πουληθεί κανένας Σάλαι ή Ζαχίντ, το μέλλον του στους πρωταθλητές είναι αβέβαιο. 

Ειδικά με τα λεφτά που προνοεί το συμβόλαιο του για την επόμενη σεζόν. Δεν είναι τυχαίο, ότι κατά καιρούς τον τελευταίο μήνα, γράφτηκε σε μερίδα των ΜΜΕ, ότι ο Εμπεσίλιο είναι στην «κατηγορία» των παιχτών που η διοίκηση περιμένει ότι θα έλθουν προτάσεις από το εξωτερικό. 

Τις επόμενες μέρες ίσως προκύψουν εξελίξεις για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό. Έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές μέχρι την Άνοιξη του 2019. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE