Στην Επιτροπή Ελέγχου παραπέμπει η Ελεγκτική Υπηρεσία την υπόθεση του συζύγου της Κουρσουμπά

Στην Επιτροπή Ελέγχου παραπέμπει η Ελεγκτική Υπηρεσία την υπόθεση του συζύγου της Κουρσουμπά

Στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου παραπέμπει ο η Ελεγκτική Υπηρεσία για απαντήσεις αναφορικά με το θέμα του δανείου του συζύγου της Επιτρόπου Νομοθεσίας Λήδας Κουρσουμπά.

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας σε σχέση με σημερινό δημοσίευμα του «Πολίτη» για το θέμα, αναφέρει ότι «απαντήσεις στις ψευδολογίες της εφημερίδας Πολίτης θα δοθούν στην προγραμματισμένη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παρακολουθήσεως Σχεδίων Αναπτύξεως και Ελέγχου Δημόσιων Δαπανών («Επιτροπή Ελέγχου») που θα γίνει στις 21.6.2018 για συνέχιση της εξέτασης του θέματος».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.