ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέσσερα εντάλματα σύλληψης για τον θάνατο του 17χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τέσσερα εντάλματα σύλληψης για τον θάνατο του 17χρονου

Στην έκδοση τεσσάρων ενταλμάτων σύλληψης προχώρησε το ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με τον θάνατο του 17χρονου Ιωάννη Ασιήκκη ο οποίος απεβίωσε της Πέμπτη (14/06) μετά από χρήση ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τρία από τα τέσσερα πρόσωπα αναμένεται να ανακριθούν εκ νέου και ακολούθως να οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου το Σάββατο (16/06) για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τα τρία πρόσωπα τελούν ήδη υπό κράτηση ενώ η Αστυνομία καταζητεί τον τέταρτο. Πρόκειται όπως μας αναφέρθηκε για γνωστό πρόσωπο στις Αρχές. 

Να σημειώσουμε πως τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησε το πρωί της Παρασκευής (15/06), η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, διαφάνηκε πως ο άτυχος 17χρονος υπέστη εγκεφαλικό θάνατο.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν πως ο άτυχος νέος είχε κάνει χρήση διάφορων ουσιών. Συγκεκριμένα όπως μας αναφέρθηκε, ο 17χρονος έκανε χρήση κοκαΐνης αλλά και crystal meth.

Θυμίζουμε πως ο 17χρονος κατέρρευσε έξω από πολύ γνωστό μπαράκι της Λεμεσού και σύμφωνα με τους γιατρούς είχε υποστεί ανακοπή καρδίας, αφού προηγουμένως σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής γεγονότα είχε προμηθευτεί ουσία (χάπια) από καφετέρια στο Τραχώνι.

Άνδρες της ΥΚΑΝ και του ΟΠΕ διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση στο συγκεκριμένο υποστατικό όπου εντόπισε δυο Σύρους ηλικίας 39 και 28 χρόνων.

Τέλος να αναφέρουμε πως ο 17χρονος Ιωάννης, έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική του Γεν. Νοσοκομείου Λευκωσίας, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.

Ο 17χρονος Ιωάννης σήμερα (Παρασκευή 15/06) θα γιόρταζε τα 18α γενέθλια του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE