ΠΑΦΟΣ: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο δικαστήριο

ΠΑΦΟΣ: Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο δικαστήριο

Τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής (15/06) η Αστυνομία.

Το ΤΑΕ Πάφου κινητοποιήθηκε άμεσα όπου εκκένωσε το δικαστήριο και πραγματοποίησε εξονυχιστικές έρευνες.

Από τις έρευνες δεν εντοπιστικέ οτιδήποτε ύποπτο και το τηλεφώνημα θεωρήθηκε ως φάρσα. Το δικαστήριο γύρω στις 11:00 επαναλειτούργησε κανονικά.

Είναι το δεύτερο περιστατικό που σημειώνεται σε δικαστήριο.

Θυμίζουμε πως την Τρίτη (12/06) έγινε ακριβώς το ίδιο συμβάν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE