Αποζημιώνουν κάποιους από τους «κομμένους»

Αποζημιώνουν κάποιους από τους «κομμένους»

Μέχρι τη Δευτέρα που θα φύγει η αποστολή της ομάδας για Πολωνία, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό για τους παίχτες που θα κοπούν από το ρόστερ. 

Παίζει δυνατά το ενδεχόμενο η διοίκηση να προχωρήσει σε πρόωρη διακοπή των συμβολαίων τριών παιχτών, που είναι δεδομένο ότι δεν θα είναι στις επιλογές του Μπαλταζάρ.

Μιλάμε για τους Ζίφκο Μιλάνοφ, Tόμι Ορ και Χέσους Ρουέδα. Θα χρειαστεί ένα σημαντικό ποσό για τις αποζημιώσεις που θα λάβουν οι προαναφερθέντες. 

Θεωρείται δεδομένο ότι θα πάνε δανεικοί σε άλλες ομάδες οι Αντρέας Παρασκευά και Αντρέας Μακρής. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βασικός στόχος της Κυβέρνησης η αύξηση των συντάξεων, είμαστε έτοιμοι για τα θέματα που έθεσαν οι συντεχνίες»

ΠτΔ: «Βασικός στόχος της Κυβέρνησης η αύξηση των συντάξεων, είμαστε έτοιμοι για τα θέματα που έθεσαν οι συντεχνίες»

Στη σημασία της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι βασικός στόχος της Κυβέρνησης είναι η αύξηση των συντάξεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE