Συγκέντρωση για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα

Συγκέντρωση για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα ξεκινήσει την Παρασκευή (15/06) στις 10:00 το πρωί στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία, από την Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Η επιτροπή καλεί όλους τους Έλληνες στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Στην ίδια συγκέντρωση διαρκείας αναμένεται το Σάββατο, στις 20:00 το βράδυ, να μιλήσει -όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται- μια εμβληματική προσωπικότητα.

Παράλληλα, η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας προετοιμάζει τη διαδήλωση στις Πρέσπες ενάντια στην υπογραφή της συμφωνίας για το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» από τους πρωθυπουργούς Ελλάδας και Σκοπίων.

Σε κάλεσμά της μέσω του Facebook με τίτλο «Λεωφορεία για τις Πρέσπες», η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας «καλεί τους Έλληνες της Βόρειας Ελλάδας να βρεθούν στις Πρέσπες το πρωί της Κυριακής 17 Ιουνίου, στις 11:00, για να διαδηλώσουν κατά της υπογραφής συμφωνίας από τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας και των Σκοπίων».

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE