ΜΟΥΝΤΙΑΛ: Γερμανός ταξίδεψε στη Ρωσία με το τρακτέρ του – VIDEO

ΜΟΥΝΤΙΑΛ: Γερμανός ταξίδεψε στη Ρωσία με το τρακτέρ του – VIDEO

Απίστευτος Γερμανός ποδοσφαιρόφιλος που χρησιμοποίησε το τρακτέρ του για να ταξιδέψει από τη Γερμανία στη Ρωσία για το Mundial.

Ο λόγος για τον 70χρονο Hubert Wirth, ο οποίος ταξίδεψε με το τρακτέρ του από την Γερμανία στη Ρωσία για να παρακολουθήσει το Μουντιάλ .

Ο 70χρονος άνδρας κατάφερε να φτάσει εγκαίρως στη Ρωσία, την μέρα έναρξης του παγκοσμίου κυπέλλου.

Το τρακτέρ του Hubert, δεν κυκλοφορεί μόνο του, καθώς πίσω του έχει ένα ξύλινο τροχόσπιτο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με κουζίνα και κρεβάτι.

Το τρακτέρ του είναι κατασκευής 1936 μάρκας Lanz Bulldog και μπορεί να «πιάσει» ταχύτητες 15 με 20 χιλιομέτρων ανά ώρα.

Μοναδική του παρέα,  το σκυλάκι του Hex, ο οποίος τον συντρόφευσε καθ΄όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, ο 70χρονος άνδρας υπολογίζεται να ταξίδευε 100 περίπου χιλιόμετρα τη μέρα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE