Τι ισχύει για την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ…

Τι ισχύει για την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ…

Ο προγραμματισμός ξεκίνησε στην ΑΕΚ και υπάρχουν στην φαρέτρα δύο πολύ καλοί επιθετικοί που έδειξαν πως μαζί…κάνουν το καλό.

Ο λόγος για του Φλοριάν Τολεμές και Απόστολο Γιάννου. Έδειξαν πως όταν συνυπάρχουν στο γήπεδο η Λαρνακιώτικη ομάδα είναι πιο επικίνδυνη και μπορεί να σκοράρει πιο εύκολα. Την περσινή χρονιά οι τραυματισμοί δεν τους άφησαν να παίξουν για πολύ μαζί, όμως όταν αυτό γινόταν, οι κιτρινοπράσινοι αποκτούσαν άλλη δυναμική.

Στην εξίσωση βάζουμε και τους Ονησίφορο Ρουσιά και Νέστωρα Μυτίδη όμως γίνεται ιδαίτερη μνεία στους άλλους δύο, καθώς αυτοί είναι που θα τραβήξουν το κουπί της αιχμής του δώρατος.

Μην ξεχνάτε πως αυτή είναι η πρώτη προετοιμασία του Γιάννου με την ΑΕΚ, μιας και πέρσι ήρθε τον Ιανουάριο και έτσι οι φίλοι της ομάδας περιμένουν πως και πως να τους δουν μαζί εντός των τεσσάρων γραμμών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE