900 υπάλληλοι της Συνεργατικής βλέπουν την πόρτα εξόδου - Τι θα γίνει με τους υπόλοιπους

900 υπάλληλοι της Συνεργατικής βλέπουν την πόρτα εξόδου - Τι θα γίνει με τους υπόλοιπους

Tο Σχέδιο Εθελοντικής Αφυπηρέτησης για τους εργαζόμενους της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας θα πρέπει να είναι ελκυστικό και «γενναιόδωρο», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΤΥΚ, η ηγεσία της οποίας παρευρέθηκε στη σημερινή συνάντηση των Συντεχνιών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η οποία στάλθηκε προς τα μέλη της, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τόσο ο ίδιος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης όσο και ο Υπουργός Οικονομικών  Χάρης Γεωργιάδης ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για την πορεία των διαπραγματεύσεων για πώληση της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας στην Ελληνική Τράπεζα.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Οι επόμενες εβδομάδες μέχρι την επιστροφή της κας Ολγκίν στην Κύπρο είναι καθοριστικής σημασίας

Αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί ο στόχος της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που να οδηγήσει στην ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE