Δεν θα πάει σε γήπεδο για 6 μήνες η 47χρονη – Το αδίκημα που διέπραξε

Δεν θα πάει σε γήπεδο για 6 μήνες η 47χρονη – Το αδίκημα που διέπραξε

Παρουσιάστηκε την Τετάρτη (13/06) ενώπιον του  Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, 47χρονη από τη Λευκωσία, στην οποία επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ, σε σχέση με υπόθεση εξύβρισης σε αθλητικό χώρο.

Επίσης, το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον της 47χρονης διάταγμα αποκλεισμού εισόδου σε όλους τους χώρους όπου θα διεξάγονται ποδοσφαιρικοί αγώνες της ομάδας της (και Ευρωπαϊκοί ή άλλοι διεθνείς), για περίοδο 6 μηνών.

Σύμφωνα με το διάταγμα, η 47χρονη θα πρέπει να παρουσιάζεται σε Αστυνομικό Σταθμό μισή ώρα πριν από την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα όπου θα αγωνίζεται η ομάδα της και να παραμένει μισή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE